vrijwilligers

Sport- en Ontmoetingscentrum Erp

Ter Aa is hét centrum voor sport en ontmoeting in Erp. Een veelzijdig zalencentrum met passende ruimte voor een brede verscheidenheid van activiteiten en evenementen, groot en klein. Met een sporthal, een grote podiumzaal, diverse kleinere zalen, sportcafé en foyer is het dé ontmoetingsplek voor actieve sportieve creatieve mensen, groepen en verenigingen. Ook de plek voor vergaderingen, lezingen en presentaties, workshops, repetities en exposities. Er kunnen meerdere activiteiten tegelijkertijd worden georganiseerd. Er is een team van medewerkers en vrijwilligers om activiteiten te ondersteunen.

Bij de start van het nieuwe seizoen en de verwachte drukke winterbezetting is Ter Aa per direct op zoek naar: VRIJWILLIGERS m/v vanaf 18 jaar

WIE ZOEKEN WIJ?
Enthousiaste, flexibele vrijwilligers die bereid zijn om zich samen met het team van Ter Aa in te zetten bij de voorbereiding en de uitvoering van de vele activiteiten. Te denken valt aan allerlei werkzaamheden van huishoudelijke aard, horeca-werkzaamheden, dienstverlening aan gebruikers en ga zo maar door.

WAT BIEDEN WIJ?
Een fijne collegiale sfeer. Goed overleg over je inzetbaarheid en beschikbare werktijden. Een belastingvrije vrijwilligersvergoeding.

HEB JE INTERESSE?
Gaat er bij jou iets kriebelen als je dit leest, heb je ergens wat tijd over en ben je graag onder de mensen, reageer dan geheel vrijblijvend voor een eerste kennismaking met Ter Aa. Je kunt contact opnemen met de beheerder Henk Loeffen op telefoonnummer 0413-30 44 55 of loop gewoon eens binnen op Den Uil 1a in Erp.